You are here

DUCLA trading

Mesto: 
Brendovi: 

DUKLA grupa je međunarodna kompanija, među najuspešnijim u regionu u oblasti uvoza hrane i ne prehrambenih proizvoda. U početku je obuhvatala samo prostor Srbije i Crne Gore, danas naša kompanija pokriva područje celog Balkana.

DUKLA trading Beograd osnovana je u aprilu 1996. godine kao srpsko-nemačka firma za uvoz, izvoz, veleprodaju i distribuciju.

1997. godine osonovana je nova kompanija u Bosni i Hercegovini – Dukla Modriča. Danas Dukla d.o.o. Modriča pokriva sve delove Bosne i Hercegovine.

Da bi poboljšali poslovnu efikasnost, 1999. godine je počela sa radom Dukla Transporti, ogranak Dukle koji danas obavlja kompletan međunarodni drumski transport za našu i partnerske kompanije. Posebno smo ponosni na naš tim vozača kamiona sa dugim iskustvom na putevima širom Evrope. Dukla Transporti je opremljena sa 10 modernih kamiona (EURO 3) pored kojih ima i 7 kamiona za posebne namene (hladnjače).

2005. godine osnovana je još jedna kompanija u Sloveniji Dukla Kopar. Ova kompanija pokriva tržište Slovenije i Hrvatske, što čini da je Dukla grupa prisutna u svim republikama bivše Jugoslavije.