You are here

Odgajivačnica Žigić

Mesto: 
Brendovi: 

Pansion za pse Žigić
Pansion za pse - pas u boksu Pansion za pse - labrador u boksu Pansion za pse - labradori u dvoristu Pansion za pse - labradori trce Pansion za pse - dvoriste pansiona Pansion za pse - boxovi u pansionu

Kada se pomene pansion za pse mnogi povežu to sa ostavljanjem psa na nekom neuglednom mestu koje vise podseća na azil za pse nego na udoban i prijatan smeštaj za psa. Moramo priznati da je taj strah delimično i opravdan. Sve je više tz. pansiona za pse koji pokušavaju da se nametnu vlasnicima pasa cenom, da pri tome uopšte ne vode računa o uslovima u kojima pas boravi, a da ne pričamo o zadovoljstvu psa.

Vlasnici pasa kada žele da ostave svog ljubimca nekome na čuvanje, žele da već kada plaćaju, psu bude prijatnije nego kod kuće. Mi smo se rukovodili baš tom idejom, da psu bude bolje nego kod kuće. Upravo iz tog razloga otvaranje pansiona koji prima mnogo pasa i koji raspolaže sa nebrojeno boksova za nas i naš način rada bi bio potpuni promašaj. Pansion za pse u okviru naše odgajivačnice postoji već 12 godina i raspolaže sa 10 boksova, prostranih ali namenjenih da u njima boravi samo po jedan pas. Svedoci smo da u nekim pansionima za pse, nesavesno držanje po više pasa u boksu ume da napravi psu i vlasniku psa ogromne probleme, stoga iz sigurnosnih razloga svaki pas ima svoj prostor i svoje vreme za sve dnevne aktivnosti.

Psu da bi bilo prijatno sa njim se mora provesti veći deo dana, a ako je to mnogo pasa to je onda nemoguće.

Sa svim psima bilo da su na pansionu ili su naši psi podjednako se vodi računa. Hrane se istom granuliranom hranom (sem u slučaju da vlasnik psa zahteva drugačije), veterinar je dostupan 24 časa dnevno, šetnja, četkanje, igra važi za sve podjednako. Naš iskren savet je da pre ostavljanja psa kod nekoga na čuvanje, bilo da je to pansion za pse, prijatelj ili rođak prvo proverite kako će biti psu, da se upoznate sa ljudima kojima ostavljate psa pa ako procenite i vidite da je to ono što tražite tek tada i ukažete nekome poverenje.