You are here

Sonirex doo

Mesto: 
Address: 
Vase Stajića 10
Brendovi: 

Od 1994. godine kada je nastala, firma SONIREX d.o.o., predstavlja sinonim za veleprodaju ležajeva. Dobra strategija i jasna vizija budućnosti omogućila je brz razvoj kompanije.

Firma SONIREX je danas jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti trgovine ležajevima sa kvalitetnom strukturom zaposlenih i kadrovskom politikom, modernim skladisnim prostorom i razgranatom prodajnom mrežom preko sopstvene i partnerskih veleprodaja i maloprodaja.

Velikim zalaganjem i profesionalnim odnosom prema poslovnim aktivnostima, praćenjem novih tehnologija i usavršavanjem kadrova, kompanija nastavlja da se razvija i raste jer je rad na stalnom unapređenju kvaliteta naših usluga i našeg poslovanja primarni zadatak svih zaposlenih.

SONIREX d.o.o. je, u oktobru 2011. godine, potpisao Ugovor o saradnji sa NSK, japanskim proizođačem ležajeva. NSK je jedan od najvećih svetskih proizvođača kotrljajucih ležajeva, a prodajna i distributivna mreža SONIREX-a je ovim Ugovorom proširena za još jedan vodeći svetski brend.