You are here

Grčki restoran Kalispera

Mesto: 
Address: 
Novogradska 10
Brendovi: 

Nova i jedina autentična oaza grčke kuhinje u Beogradu. Restoran Kalispera otvoren je marta 2010.godine. Kalispera je grčka reč-pozdrav koja znači i Dobar dan i Dobro veče! Upravo tako, svaki gost je u svakom trenutku dobrodošao. Kalispera!

Porodična kulinarska tradicija. Restoran je nastao na porodičnim kulinarskim tekovinama osnivača. Jorgos Papanikolau dolazi iz Pele, mesta u regiji Soluna. S razlogom se diči tradicijom ugostiteljstva i originalnim receptima koji su se u njegovoj porodici prenosili s kolena na koleno.

Usluga na srpskom, grčkom i engleskom jeziku. I Srbi i Grci uživaju u hrani ali ambijent mora da bude odgovarajući, sa atmosferom. Kalispera nudi sve to. Ukoliko želite da se podsetite leta provedenog na Egejskim ili Jonskim obalama, Kalispera će ponuditi isti ambijentalni i kulinarski ugodjaj. Naglasak je na grčkoj i mediteranskoj kuhinji ali restoran nudi i sva jela srpske i internacionalne provinijencije.

Rešenje za sve namene. Ambijent restorana pažljivo je uredjen da savršeno odgovori svakoj nameni koju gosti mogu da požele. Bilo da priredjujete porodični ili poslovni ručak, romantičnu večeru udvoje ili okupljanje radi posebne svetkovine, Kalispera može da Vam ponudi najbolje rešenje. Problema nema ni sa parkingom, jer se nalazimo van zone. A muzika uživo nedeljom, svaki postojeći problem, rasteraće sa prvim notama.

Letnja bašta. S prvim toplijim danima Kalispera otvara svoju velelepnu prostranu baštu. To zaista ne biste želeli da propustite! Letnja bašta Kalispere istinsko je mesto za uživanje.


REŠENJE ZA SVE NAMERE:

PORODIČNA OKUPLJANJA
POSLOVNI RUČKOVI
ROMANTIČNE VEČERE
TRADICIONALNA GRČKA MUZIKA UŽIVO
PROSTRANA LETNJA BAŠTA
PARKING BEZ MUKE

up
26 users have voted.