You are here

Lensoptic

Mesto: 
Address: 
Svetogorska 50
Brendovi: 
Kategorije: 

Sve na jednom mestu

Kompletna briga o Vašem vidu, vremenu i budžetu nam je prioritet. Posetom našoj najsavremenijoj oftamološkoj ordinaciji i nekoj od dve specijalizovane optičke prodavnice i sami ćete se uveriti u to.

U modernom okruženju, dizajniranom tako da se osećate komforno i prijatno, naši stručnjaci do detalja će ispitati Vaše simptome i celokupnu oftalmološku istoriju i dati Vam savet oko odabira optičkih pomagala.

Na istom mestu možete kupiti neka od mnogobrojnih dioptrijskih stakala, ramova, kontaktnih sočiva, rastvora za čuvanje i dobiti kratku obuku za bezbedno nošenje i rukovanje optičkim proizvodima. Optički proizvodi su visokoh kvaliteta, poznatih i proverenih robnih marki, iz širokog asortimana renomiranih domaćih i stranih proizvođača optike.

U Lensopticu Vas očekuju stalne i sezonske akcije, popusti i brojne pogodnosti, kako kod specijalističkih pregleda, tako pri kupovini optičkih pomagala.

Posebnu pažnju posvećujemo onima kojima je najpotrebnija – najmlađima i penzionerima, koje očekuju specijalne pogodnosti i članstvo u Lensoptic Junior i Senior klubovima.