You are here

MDS doo Gornji Milanovac

Mesto: 
Address: 
Dušana Dugalića 10.
Brendovi: 
MLADMIL - PREPARAT ZA REGENERACIJU KOSE

Mladmil je atestiran preparat, proizveden isključivo na bazi lekovitog bilja, čija je osnovna i najvažnija funkcija regeneracija kose. On vrši revitalizaciju celokupnog vlasišta na glavi, ubrzava proces rasta, jača koren kose, otklanja perut i svrab, smanjuje uvećanu masnoću i sprečava pojačano opadanje kose. Jedna boca sadrži 250 ml Mladmil preparata.

BIOŠAMPON MLADMIL


Biošampon je izvrsno sredstvo za pranje i održavanje zdrave i oštećene kose. Jedinstven je po tome što u svom sastavu sadrži čak 65% ekstrakta lekovitog bilja. Izrađen je po licenci MLADMILA. Deluje protiv seboreje (povećana masnoća) i peruti, a u sadejstvu sa preparatom Mladmil sprečava opadanje kose i doprinosi regeneraciji celokupnog vlasišta na glavi. Kvalitet biošampona kontroliše Zavod za zaštitu zdravlja Republike Srbije. Jedna boca sadrži 250 ml Biošampona.


KOMPLET ZA TRI MESECA

Komplet za tri meseca rada sadrži 8 boca Mladmil preparata po 250 ml, 2 boce biošampona po 250 ml i 2 anatomska masažera.
ANATOMSKI MASAŽER

Anatomski masažeri koriste se pri upotrebi preparata i biošampona.
VAŽNE NAPOMENE

Ukoliko se budete strogo pridržavali ovog uputstva, nova kosa mora početi da Vam raste najkasnije od 45 do 60 dana, a u težim slučajevima oko 90 dana. Jednom uspostavljen proces regeneracije ne znači da Vam naš preparat više nije potreban. Naravno, da ne bude zabune: proces regeneracije korena kose se može ponovo uspostaviti samo pod uslovom da koren kose nije odumro, da pore na koži zajedno sa izvodnim kanalima lojnih žlezda nisu skroz zatvorene ili da Vam razni teretmani nisu trajno oštetili vlasište na glavi.

Koliko dugo trebate upotrebljavati preparat Mladmil?
To je individualni proces i svaka osoba je slučaj za sebe. Preparat se koristi sve dok postoji potreba za njegovim korišćenjem, ili sve dok su u organizmu prisutni procesi koji dovode do odumiranja folikula.