You are here

Otto Bock Sava Niš

Mesto: 
Brendovi: 

Otto Bock je vodeća svetska firma za proizvodnju ortopedskih pomagala, modula i delova za proteze,ortoze, materijale, opremu i alate za ortopedsku tehniku i rehabilitaciju, kao i proizvodnju plastičnih masa i informacionu tehnologiju. Matična firma Otto Bock Healthcare nalazi se u Nemačkoj u Duderštu, a firme ćerke i zastupništva u 33 zemlje na svim kontinentima.

Stalnim ulaganjem u razvoj i istraživanje Otto Bock može potvrditi kvalitet svojih proizvoda različitim sertifikatima kvaliteta; između ostalih ISO 9001, ISO 13485 i Öko - Tex. Svi proizvodi nose i CE znak.

Otto Bock Sava d.o.o. je deo kompanije Otto Bock i nadležna je za tržište na području Srbije. Sedište Otto Bock Save nalazi se u Nišu, ul. Maksima Gorkog bb, a maloprodajni objekat je u Beogradu, ul. Milutina Milankovića 1c.

Proizvodni program obuhvata:
- Kolica /veliki izbor funkcionalnih kolica za različite potrebe i mogućnosti /
- Proteze za gornje i donje ekstremitete
- Ortotička pomagala - ortoze, bandaže
- Materijale i opremu za oropedsku tehniku

Naša firma želi da u saradnji sa domaćim subjektima stvori model efikasnosti, pouzdanosti i proverljivosti uz osnovni cilj: pomoć licima sa posebnim potrebama da se reši njihovo adekvatno snabdevanje ortopedskim pomagalima. Zato Vas pozivamo da date podršku i uzmete aktivno učešće u svim oblicima saradnje radi ostvrivanja zajedničkog cilja.

Stručni tim Otto Bock Save sastoji se od lekara, protetičara, fizioterapeuta, ortopedskog tehničara i ostalih pratećih saradnika. Osnovni moto Otto Bock Save je: Kompetentna pomoć.

Kako bismo mogli ispuniti potrebe naših klijenata i osoba s invaliditetom, nastojimo da uspostavimo koristan i dobar transfer znanja i svih noviteta sa područja tehnološkog razvoja. Organizujemo seminare iz područja protetike, ortotike i rehabilitacije. U toku teorijskog i praktičnog dela polaznici seminara se osposobljavaju za samostalnu izradu pomagala što potvrđujemo izdatim sertifikatom.

Naš stručni tim je spreman svojim savetima, a po potrebi i zajedničkom izradom kako standardnih tako i složenijih proizvoda pruži podršku. Osposobljeni smo za izradu najzahtevnijih pomagala i licencirani za pomagala iz programa Otto Bock sistema.