You are here

PERUĆAC radnja za promet i preradu ribe

Address: 
Perućac,Hajduk Veljka bb.
Brendovi: 

* RIBNJAK PERUCAC LOCIRAN JE U TURISTICKOM NASELJU PERUCAC UDALJENOM 13km OD BAJINE BASTE I OKO 180km OD BEOGRADA.RADNJA ZA PRERADU RIBE PERUCAC JE PREDUZECE KOJE SE BAVI PROIZVODNJOM, PRERADOM I PROMETOM SLATKOVODNE RIBE (KALIFORNIJSKE PASTRMKE)
* NACIN UZGOJA I MODERNA TEHNOLOGIJA OBEZBEDJUJU DA U SOPSTVENOM RIBNJAKU SA KRISTALNO CISTOM VODOM IZ RECICE GODINA GARANTUJU VRHUNSKI KVALITET NASIH PROIZVODA.NASI PROIZVODI SU:
* HLADNO DIMLJENI FILE KALIFORNIJSKE PASTRMKE; SVEZI FILE I SVEZA KALIFORNIJSKA PASTRMKA U KOMADU; DIMLJENA KALIFORNIJSKA PASTRMKA U KOMADU; DIMLJENA LOSOS PASTRMKA; DIMLJENI SARAN; DIMLJENI FILE SOMA-PANGASIUSA.
* OD 2004. SARADJUJEMO SA EMINENTNIM BEOGRADSKIM FIRMAMA: GORAPROM I INTERKOMERC KOJI SU EKSKLUZIVNI ZASTUPNICI I DISTRIBUTERI NASIH PROIZVODA KOJI SE NALAZE U SVIM VECIM SISTEMIMA: METRO CASH&CARY, TEMPO, INTEREX, MAXI...
* POTVRDU KVALITETA NASIH PROIZVODA DOKAZUJU EKSKLUZIVNI RESTORANI U BEOGRADU NA CIJEM SE MENIJU NALAZI RIBA IZ NASEG RIBNJAKA: FRANS, SINDJELI, QUE PASA, REKA, HOTEL COUNTRY CLUB BABE...
* PRERADA I KONZERVISANJE RIBE I PROIZVODA OD RIBE