You are here

ROLOPLAST Mošić

Brendovi: 

Roloplast Mošić iz Sremske Mitrovice je osnovan 1963. godine kao zanatska radnja Mošić Branka i već dugi niz godina svoje poslovanje zasniva na proizvodnji kvalitetnih proizvoda namenjenih zaštiti od sunca, insekata i neželjenih pogleda.

Roloplast Mošić je postao sinonim za kvalitet i nalazi se u samom vrhu proizvođača PVC roletni spremnih na meru kupca.

Sa iskustvom u ekstruziji od 1985. pripadamo vodećim proizvođačima čije se poslovanje zasniva na ekstruziji od tvrdog PVC materijala i brizganih elemenata od ABS-a. U našoj paleti proizvoda nalaze se lamelice i kutije za unutrašnje roletne kao i prateći elementi potrebni u finalizovanju roletni, cevi za plastenike, lamperija, ograde različitih dimenzija i dizajna, garnišne i podprozorske daske.

Prateći trendove 2001. godine proširili smo delatnost na proizvodnju PVC fasadne stolarije. Od tada konstantno težimo da pratimo visoke standarde kvaliteta krajnjih proizvoda i to postižemo ulaganjem u vrhunsku opremu za proizvodnju, stručni kadar i saradnjom sa renomiranim Svetskim brendovima kao što su Profilink, Expalum, Rolka, Rehau i mnogi drugi sa kojima imamo direktnu saradnju na realizaciji projekta od ideje do ugradnje na objekat naših klijenata.

Nove investicije naše kompanije usmerene su paralelno u dva sektora tehnologiju i skladišteni prostor a najveći akcenat stavljen je na proizvodnju. U novoj proizvodnoj hali od 2000 m2 svakodnevno se u tri smene proizvodi roba od tvrdog PVC materijala. Zbog povećanih kapaciteta i novih proizvoda trgovinska politika orjentisana je ka izvozu.