You are here

Turistička agencija Barcino tours doo

Mesto: 
Brendovi: 

Turistička agencija Barcino Tours je osnovana 2003. godine. Za proteklih osam godina namećemo se kao jedna od vodećih agencija u Srbiji u sferi organizacije turističkih putovanja. Danas smo moderna agencija sa tri poslovnice, u Beogradu, Vrnjačkoj Banji i Nišu. Potvrde korisnika naših usluga daju nam za pravo da sebe smatramo iskusnim i pouzdanim organizatorom putovanaja u zemlji i inostranstvu. Vremenom smo se specijalizirali za grčko i bugarsko primorje, smeštaj gostiju u Vrnjačkoj Banji, individualna putovanja, organizaciju studentskih i djačkih ekskurzija i rekreativnih nastava, work and travel programa, letnjih škola jezika širom sveta. Turistička agencija Barcino Tours poseduje licencu OTP 186 izdatu 10.02.2010.godine.


LETO 2012
Bogata ponuda apartmana i hotela za letovanje u Grčkom i Bugarskom primorju!
Ako još niste odlučili gde ćete na letovanje, u ponudi za Leto 2012. za Vas smo izdvojili proverene destinacije kao i poznate hotele i apartmane.
Halkidiki - prvi prst Kasandra
U ponudi imamo prvi prst Halkidikija - Kasandru sa dobro poznatim mestima: Polihrono, Hanioti i Pefkohori. U njima imamo hotele i vile koje smo imali u ponudi i ranijih godina kao i neke sasvim nove.
Polihrono, najpopularnije mesto za miran i porodičan odmor ima divnu plažu i jos lepše apartmane u ponudi, a to su: Hotel Fanis, Kostas 1 i Kostas 2, Panos, Hotel Aristidis, Tasula, Lakis. U Pefkohoriju smo za Vas spremili Hotel Aloni Palace 1 i 2 i Vila Eliza i novo u ponudi Hotel Olimpija. Tu je i Hanioti, mondensko mesto Halkidikija, sa Hotelom Dionisos i Vilom Panorama 2.
Pefkohori je inače poznat po čistom moru, divnim apartmanima i izuzetno povoljnom geografskom poloľaju. Takođe, Pefkohori se moľe pohvaliti sa nepreglednim peskovitim plažama koje će učiniti vaše letovanje nezaboravnim.


Dodjite do naših poslovnica i proverite zašto smo najbolji!

Vaš Barcino Tours