You are here

VUPLAST

Mesto: 

Kompanija VUPLAST počela je sa radom 1987. godine kao porodična proizvodnja. U to vreme proizvodili smo samo brizganu ambalažu, da bi danas, nakon dve decenije konstantnog usavršavanja, ulaganja u najsavremeniju opremu i stručni kadar, postali jedan od većih pogona za izradu PET ambalaže u Srbiji.

VUPLAST je posvećen misiji stvaranja inovativnog lidera u proizvodnji PET ambalaže. Naš izuzetno obrazovan i motivisan kadar u procesu vertikalne integracije, od dizajna do finalnog proizvoda u prvoklasnim modernim pogonima, formira osnovu za uspeh. A naša najbolja preporuka su upravo posvećenost kvalitetu, brzini i isporuci.

Preko 20 godina proizvodimo i prodajemo PET, PE i PP ambalažu na tržistu Balkana. Proizvodi koje plasiramo na tržiste prolaze rigoroznu kontrolu sektora za kvalitet proizvoda, kao i hemijsku i zdravstvenu ispravnost.

PET tegle - najviše se upotrebljavaju u skladištenju i čuvanju meda, kremova, čokolanih proizvoda, sušenih začina, poslastica i dodataka jelima.

PE ambalaža - proizvodimo dozne za hemijsku industriju,kofe za prehrambenu industriju, razne kanistere za transport i skladištenje jestivih i nejestivih proizvoda.

PET boce - zapremine od 100ml do 1500ml primenjljive su za skladištenje svih tečnosti, vode, sokova, ulja itd...

Proizvodimo posebne boce za farmaceutsku industriju sa namenskim zatvaračima.

Spremni smo da,u najkraćem roku, odgovorimo kupcima sa posebnim zahtevima, u vidu novog dizajna i zahtevane forme.

up
21 users have voted.