You are here

Westbook

Mesto: 
Address: 
Železnička 21
Brendovi: 

doo.westbook.eu

Kompanija doo.westbook.eu je nastala 2007. godine u podrumu jedne porodične kuće u Horgošu. Delatnosti kompanije su distribucija knjiga, školskih udžbenika, kancelarijskog materijala i školskog pribora i pružanje usluga izrade veb sajtova. Prosečna starost tima zaposlenih je 26 godina.

Delatnosti

Kuća knjiga
Knjižara sa naslovima na mađarskom jeziku funkcioniše više od 5 godina, konstantno se razvija, širi i menja u skladu sa zahtevima naših kupaca.

Osnovne osobine knjižare:

Najveća i najjeftinija ponuda knjiga u Srbiji

Više od 300.000 izdanja na mađarskom jeziku

Više od 450.000 izdanja na ostalim jezicima

Knjige iz 3000 izdavačkih kuća

Knjige iz 30 antikvarnica iz Mađarske

Od školske 2011-2012. godine kompanija prihvata na sebe veliki zadatak distribucije udžbenika za osnovnu i srednju školu. Ova usluga je upotpunjena internet prodavnicom skolskiudzbenici.rs gde se na najjednostavniji način mogu naručiti udžbenici koji su izdati u Srbiji.

Knjižara koja distribuiše knjige na srpskom jeziku je osnovana 2011. godine. Upoznaje se sa potrebama kupaca kako bi na ovom polju postala lider.


Naša misija

Naš prvenstveni cilj je zadovoljstvo kupaca i klijenata tokom i nakon upotrebe naših usluga. Odlučni smo u tome da sprovodimo korektnu poslovnu politiku i od toga ne odustajemo. Želimo da obezbedimo dobre uslove generacijama koje dolaze i da olakšamo svima pristup knjigama i udžbenicima. Iz tog razloga smatramo da je veoma bitno:

Obezbediti najpovoljniju kupovinu udžbenika i pomoćnih knjiga svim učenicima.

Obezbeđivanje knjiga po najpovoljnijim uslovima kulturnim i naučnim ustanovama, bibliotekama, osnovnim i srednjim školama i fakultetima

U ovim stvarima ne trpimo kompromise i nadamo se da su ovakve stvari bitne i našim konkurentima.