You are here

AXIOS ATELJE

Mesto: 
Address: 
Internacionalnih brigada 22 lokal 23
Slike: 

,,,,,,,,,,,,,,

Brendovi: 

Dobro dosli u atelje Axios i cudesni svet veza...

AXIOS, atelje se bavi umetnickim vezom, stvaranjem odezdi i crkvenih utvari od tekstila. AXIOS je mesto na kome rade majstori umetnickog veza koji neguju skoro zaboravljenu srpsko-vizantijsku umetnost vernu bogoslovskom predanju pravoslavnog Istoka. Nase ime AXIOS znaci dostojan. Sigurni smo dacemo biti dostojni vase paznje i posete nasem ateljeu nakon sto pregledate ovu prezentaciju.


O nama

Atelje AXIOS je nastao iz preduzeca Expert vez i Expert Design. Od industrijskog veza polako se radjala umetnost. Nas zanat, znanje i visedecenijsko iskustvo vodili su nas ka liturgijskoj lepoti. Uz Boziji blagoslov uspeli smo u tome, tako da je nase ime sumbol za vrhunsko umece i umetnost veza sirom pravoslavne vaseljene. Uverite se i sami

Vladicanske odezde

Sve nase odezde su raskosne a njihov oblik i kroj poticu iz najstarijih vremena. Prateci uputstva starih vekova i pravoslavne tradicije u nasem ateljeu prave se autenticne vladicanske, svestenicke i djakonske odezde.

Paznju plene vezene sare i motivi koji su uglavnom vizantijski. Sve nase odezde su izradjene od prvoklasnih materijala lan, plis i svila. a svaki predmet je izradjen sa mnogo strpljenja, maste i ljubavi.


Kontakt

Gde se nalazimo

Posetite nas

nalazimo se u centru Beograda, na Vracaru sa sedistem u Sumatovackoj ulici 12

Prodavnica i kancelarija se nalazi u:

Internacionalnih brigada 22 lokal 23

Telefon +381(0)11 2436097

Fax +381(0)11 344 5105

Email: Info@axios.rs