You are here

ELESTRA doo

Mesto: 
Address: 
Učiteljska 15/1
Slike: 

,

Google coordinate: 
43.891274,20.342903

Naša firma vrši proizvodnju i prodaju plastenika, tunela za pečurke, sisteme za navodnjavanje, protivgradne i protivkišne instalacije. Ovlašćeni distributer i monter VALENTE Padova ( protivgradni i protivkišni sistemi).


MALI PLASTENICI,HERMES 5 dimenzija 5x2,3xL Toplocinkovana konstrukcija, brzo spajanje elemenata, PE folija sa minimalno 3 godine garancije. Idealni za početak profesionalnim bavljenjem plasteničkom proizvodnjom.

PLASTENICI SREDNJE VELIČINE, HERMES 8, dimenzija 8x3,6xL namenjeni za profesionalno gajenje bilja u zatvorenom prostoru. Idealni su za već afirmisane proizvođače koji su obezbedili mesto na tržištu. Univerzalni plastenici u kojima možete imati 3-4 berbe godišnje.

TUNELI ZA PROIZVODNJU GLJIVA, HERMES 5P, 3-4 puta jeftiniji od uvoznih tunela istih ili sličnih performansi stranih proizvođača. Vrlo brzo isplativ i dostupan sa kompletnom opremom za proizvodnju šampinjona, šitake, bukovače... U zavisnosti od zahteva tehnologije proizvodnje moguće je izvršiti izvesne modifikacije koje ne narušavaju statičke performanse tunela

PROTIVGRADNA I PROTIVKIŠNA ZAŠTITA

Područje u kom obavljamo poslovanje je pod uticajem umereno kontinentalne klime koje sa sobom nosi i veliki rizik od grada. Ponuda protivgradnih sistema je idealno rešenje za zaštitu plastenika kao i zasada na otvorenom. Sa ponosom ističemo da je firma ELESTRA u julu 2010-te godine dobila sertifikat od napoznatije kompanije u svetu koja se bavi izradom, prodajom i instalacijom protivgradnih i protivkišnih instalacija – italijanske firme VALENTE iz Padove, da možemo vršiti prodaju i ugradnju njihovih proizvoda koji su najkvalitetnijih u svetu.