You are here

FORMA-VS

Mesto: 
Brendovi: 

Više od jedne decenije, koliko Forma VS postoji, nalazimo se u samom vrhu veleprodaje odeće i aksesoara za decu, pozamanterije i repromaterijala. Cilj Forma VS od samog početka, bio je da poslovanje podignemo na najviši nivo, kako bi svim našim klijentima olakšali saradnju. Tome u prilog govori i činjenica da je više od 150 proizvođača iz zemlje i inostranstva u nama videlo odličnu šansu za plasiranje svoje robe na tržište.

Ambicije Forma VS nisu se zaustavile samo na veleprodaji. U trenutku kad smo dovoljno sazreli, našim kupcima ponudili smo sopstveni brend, Jungle.

Već pet godina Jungle je jedan od vaših omiljenih brendova, zbog modernog dizajna i odličnog kvaliteta, u okviru kog se nalaze dve linije: Jungle Baby i Jungle Junior. Akcenat naših dizajnera je na udobnosti, jer želimo da obezbedimo slobodu pokreta, neophodnu za pravilan rast i razvoj mališana. Svake sezone Jungle predstavlja stilizovane kolekcije jedinstvenog dizajna koje će učiniti da vaše dete u svakoj prilici izgleda posebno.

Naše ambicije se tu ne zaustavljaju. Planiramo da u našu ponudu uvrstimo nove domaće i inostrane modne marke, ali i da Jungle učinimo još dostupnijim za sve vas. Ipak, naš najveći modni poduhvat u narednom periodu, biće novi brend, koji će mame i mališane obradovati vrhunskim kvalitetom i originalnim i nesvakidašnjim kreacijama.