You are here

RADUN INŽENJERING

Brendovi: 

Sa sedištem u Bačkoj Palanci, ova firma koja u sebi objedinjuje duh i posvećenost neimara i najsavremeniju tehnološku snagu, uveliko se uspešno bavi izgradnjom stambenih i industrijskih objekata, kao i proizvodnjom elemenata za gradnju, razvijajući se svakodnevno u pravcu svojih neograničenih vizija.

RADUN INŽENJERING je kompanija sa preko 200 zaposlenih. To je samo još jedan u nizu pokazatelja koji ovu kompaniju definišu kao jednu od najuspešnijih porodičnih kompanija.

Prvo je osnovano preduzeće RADUN Export-Import, Beograd 24.08.1992. godine.

1998. godine sedište je prebačeno u Novi Sad, takođe promenila se i osnovna delatnost, proizvodnja metalnih konstrukcija i inženjering.

2006. godine preduzeće je promenilo ime i sedište u Radun iženjering Bačka Palanka.

Preduzeće se bavilo uvozom sirovina i repromaterijala za potrebe industrije i poljoprivrede, uvozom opreme za Jugoalat iz Novog Sada, Sevojno iz Užica, Nectar iz Backe Palanke i dr., inzenjering poslovima i industrijskom gradnjom.

Trenutna delatnost i planovi za budućnost su: industrijska i stambena gradnja kao i proizvodnja elemenata za gradnju: betonske i čelične konstrukcije, ventilacione kanale, YU dimnjake, proizvodnja građevinskih folija, betonske galanterije i td.

Radun inženjering je:

- osnivač fabrike za preradu voća i povrća NECTAR Bačka Palanka
- privatizovao je u decembru 2005.godine građevinsko preduzeće Građevinar iz Bačke Palanke
- i sam RADUN INŽENJERING ima preko 100 zaposlenih