You are here

Vitraž

Mesto: 
Address: 
Slike: 

,,,,,,,,,,,,

Bavimo se starim umetničkim zanatom izrade vitraža, Tiffany lampi, rasvetnih tela, ogledala i ukrasnih predmeta od Tiffany stakla.

MISIJA: približavanje vitraža kao umetničke forme što široj publici, upotreba vitraža u različitim savremenim enterijerima, upotreba posebno dizajniranih i unikatnih predmeta u uredjenju prostora, upotreba plemenitih materijala kao što je umetničko Tiffany staklo za izradu vitraža i upotrebnih predmeta koji ulepšavaju enterijere.

Lampe
Ogledala
Vitraži za nameštaj
Mozaici
Staklene kutije

Vitrazi vekovima krase crkve, hramove, katedrale. Takodje krase prozore i vrata u privatnim domovima. Mogu biti lepe i vredne pregrade u prostorijama u kojima boravimo. Mozemo ih videti u javnim objektima. Kao sto rekoh, vitrazi su stvar prestiza. Na prvom mestu namena vitraza je ta da oboji svetlo koje dolazi spolja i da u prostoriju pusti prelamanje svetlosti u raznim bojama. Posebnom lepotom i dizajnom, vitrazi se isticu kao vredna umetnicka dela koja krase i oplemenjuju, bilo da je u pitanju Tifani lampa, kutijica za nakit, pregrada u prostoriji, svetlarnik.